Ik ben Jeannete en samen met mijn man Ferry en mijn dochter Kelly neem ik de Kleine Brouwerij over. Wij gaan verder met een nieuwe naam: Bistro Madame Jeannete. Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om onze gasten het naar hun zin te maken.

Wij werken samen met Rootring wijnen. Deze wijnen zullen perfect aansluiten bij onze menukaart. Kom vooral lekker proeven en genieten.

Wij gaan daarom ook gezellige avonden organiseren, zoals wijn- en bierproeverijen, muziekavonden en menu specials. Hou daarom vooral de website en social media in de gaten!

Wij hebben diverse soorten bier op onze menukaart. Wij werken samen met Kleine Brouwerij, Egmondse bierbrouwerij en lokale brouwerijen. Hierdoor hebben wij een uniek en breed aanbod van fantastische bieren. Het varieert van licht en fris, tot zwaar en donker bier. Ook hebben wij zes soorten speciaal bier op de tap. Het is het proberen waard om een heerlijke speciaal bier bij ons te komen drinken.

Allergie of dieetwensen?

Onze gerechten zijn met verse producten en zorg bereidt. Geef het aan als u een allergie of intolerantie heeft.
Wij helpen u graag verder.